/tvf1/

Vi søger raske deltagere til et nyt forskningsprojekt

Bliv frivillig i et fase 1 forsøg

I dette forsøg testes effekten af et nyt forsøgslægemiddel til behandling af kløe. Formålet med forsøget er at vurdere forsøgslægemidlets effekt på kløe.

Forsøget tager ca. 12 uger og består af op til 6 besøg på forskningsklinikken. Ved deltagelse i forsøget vil man blandt andet få udført generelle helbredsundersøgelser og der vil blive taget blod- og urinprøver. Deltagere vil blive påført kortvarig kløe til nogle af besøgene, og man vil få foretaget en hudbiopsi omkring anklen, som kan give et mindre ar. 48 timer inden hvert besøg må man ikke have lavet fysisk træning og man må ikke have indtaget alkohol, tobaks eller nikotinprodukter.

Kompensation for deltagelse i forsøget er op til 8325 kr. (skattepligtig) baseret på antallet af gennemførte besøg. Man vil også modtage kompensation for transport i forbindelse med deltagelse.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om undersøgelsen, kan du kontakte vores klinik i Herlev hvor forskningsprojektet foregår, mandag til fredag mellem 07:30 og 14:30 på tlf: +45 7370 8200

 

 

Du kan muligvis deltage i forsøget, hvis du:
  • Er mellem 18 og 65 år gammel.
  • Ikke har en akut hudsygdom.
  • Har et Body Mass Index (BMI) mellem 18,5 og 30.
  • Er sund og rask.

Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at høre mere om studiet, kan du skrive dig op ved hjælp af nedenstående formular hvorefter en medarbejder vil kontakte dig.

Samtykke og betingelser

Du kan læse vores Vilkår og betingelser for tilmeldelse til klinik forsøg

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Sanos’ Politik om beskyttelse af personlig oplysninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du læse mere om i betingelserne.

 
Sanos Herlev
Herlev Hovedgade 82C, 2730 Herlev
Tlf: +45 7370 8200

Dette forsøg er godkendt af De Videnskabsetiske Medicinske Komitéer og Lægemiddelstyrelsen EU CT no: 2023-507018-29-00

Sanos Clinic’s samtykkeerklæring