/enlivex/

Har du smerter og stivhed i knæet på grund af slidgigt?

Vi søger deltagere mellem 45 og 80 år

 

I dette forsøg afprøves et anti-inflammatorisk forsøgslægemiddel som gives ind i knæleddet. Forsøget tager op til 15 måneder og inkluderer almindelige lægeundersøgelser så som helbredsundersøgelser, MR- og røntgenundersøgelser af knæ, samt blod-og urinprøver. Man vil derudover også skulle besvare spørgeskemaundersøgelser.

 Der vil ikke være udgifter forbundet med at deltage i forsøget, og du vil modtage kompensation for transport i forbindelse med din deltagelse i studiet.

 

Du kan muligvis deltage i forsøget, hvis du:
  • Er mellem 45 og 80 år
  • Har forsøgt behandling af knæsmerter i mindst 3 måneder uden effekt
  • Ikke har fået kunstigt led i dit knæ
  • Ellers er rask

 Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at høre mere om undersøgelsen, kan du kontakte os telefonisk mandag til fredag mellem kl. 07:30 og 14:30 eller sende os en mail.

Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at høre mere om studiet, kan du skrive dig op ved hjælp af nedenstående formular hvorefter en medarbejder vil kontakte dig.

Samtykke og betingelser

Du kan læse vores Vilkår og betingelser for tilmeldelse til klinik forsøg

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Sanos’ Politik om beskyttelse af personlig oplysninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du læse mere om i betingelserne.

 
Sanos Herlev
Herlev Hovedgade 82C, 2730 Herlev
Tlf: +45 7370 8200

Dette forsøg er godkendt af De Videnskabsetiske Medicinske Komitéer og Lægemiddelstyrelsen EU CT: 2023-508748-23-00

Sanos Clinic’s samtykkeerklæring