/coloplast/

Forskning i katetre til urinvejsproblemer

Katetre spiller en afgørende rolle i behandlingen af urinvejsproblemer. Disse tynde rør bruges til at lette urinafløb, hjælpe med blærekontrol og forebygge komplikationer. De anvendes i forskellige medicinske procedurer og kan være en midlertidig eller langvarig løsning. Katetre kan være fremstillet af forskellige materialer og kommer i forskellige størrelser og typer, der passer til individuelle behov. Deres anvendelse kræver korrekt indsættelse, pleje og overvågning for at sikre sikkerhed og komfort for patienten. Forskning og udvikling inden for katetre sigter mod at forbedre deres design, materialer og funktioner for at optimere behandlingen af urinvejsproblemer.

Lige nu har vi et nyt aktivt studie, som der rekrutteres til. Hvis du synes det lyder interessant og vil høre mere er du velkommen til at kontakte vores klinikker i Gandrup eller Vejle som udfører studiet.
Obs at billedet øverst på siden ikke har relation til det nye studie, men blot er et eksempel på et engangskateter.

 

 

 

 

Er du interesseret kan du også skrive dig op nedenfor, hvorefter en medarbejder vil kontakte dig

Samtykke og betingelser

Du kan læse vores Vilkår og betingelser for tilmeldelse til klinik forsøg

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Sanos’ Politik om beskyttelse af personlig oplysninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du læse mere om i betingelserne.

Sanos Vejle
Boulevarden 19G, 1. tv, 7100 Vejle
Tlf: +45 7370 8210
Sanos Gandrup
Borgergade 39, 9362 Gandrup
Tlf: +45 7370 8220

Sanos Clinic’s samtykkeerklæring